Huur van rivierboten in Frankrijk en in Europa


FPP Travel-LES CANALOUS is een Frans agentschap gespecialiseerd in riviertoerisme en is tevens bouwer van rivierboten sinds 1982.

Voor meer informatie, aarzel niet met een van onze sales consultants telefonisch contact op te nemen op :
0033 (0)3 85 53 76 70 o e-mail

Online boeken

Onze website in Nederlands is niet compleet, wilt u al onze aanbiedingen raadplegen, gelieve u in te loggen op onze Franse, Engelse of Duitse site :

fr Boot huren zonder vaarbewijs - uk Canal boat holidays - de Hausbootferien

Bevaarbare kanalen en riviernavigatie


Bent u gepassioneerd door boten en water, .. maar houdt u ook van vissen, fietsen of wandelen op de jaagpaden, bent u een liefhebber van zonsondergangen, regionale producten, architectuur, dan … ontdek onze selectie van bestemmingen, aangepast aan het riviertoerisme.
Met een 40-tal vertrekbasissen langs de Franse (Bourgondië, Franche-Comté, Sud, Canal du Midi, Camargue, Anjou-Pays de Loire, Lot, Elzas, Ardennen, Bretagne en Charente) en de Europese (Italië, Duitsland,Polen, Nederland, Zweden, Ierland, Engeland, Portugal en Rusland) kanalen en rivieren, ontdek het RIVIERTOERISME met FPP Travel-LES CANALOUS.

RIVIERCRUISE, bootvakantie in Frankrijk :


De riviernavigatie en de riviercruises zijn slechts een voorwendsel om het leven op een andere manier te beleven. Aan boord van onze boten zonder vaarbewijs vaart u aan een gemiddelde snelheid van 6 km/u. Deze soort vakantie zal de gelegenheid zijn om uw levensritme te veranderen, de landschappen met een « rivier » visie te bewonderen, en dit kunt u alleen aan boord van een boot waarnemen. Natuurlijk zal u, naar gelang uw reis, de mogelijkheid hebben zich te verzoenen met de natuur.
De talrijke gastronomische restaurants bieden u een regionale keuken aan (Bourgondië, Franche-Comté, Canal du Midi, Camargue, Anjou- Pays de Loire, Lot, Elzas, Ardennen, Bretagne en Charente). U kunt tevens gekende of minder gekende ontdekken en deelnemen aan talrijke lokale lente- en zomerfeesten. Uw favoriete sporten kan u ook beoefenen: golf, tennis, zwemmen, paardrijden, fietsen,enz. En tot slot, de jaagpaden zullen, tussen twee sluizen, voor u een bevoorrechte en rustige plaats zijn voor uw dagelijkse jogging.


------------------------------------

France Passion Plaisance - BP 89
71602 Paray-le-Monial Cedex - Francia

Tél. 33 (0)3 85 53 76 70 - inlichtingen@lescanalous.nl

Vindt onze speciale aanbiedingen van verhuur van rivierboten en de foto's van onze klanten terug op